ÇORUM / MERKEZ - Türkiyem İlkokulu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Türkiyem İlkokulu olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü büyük bir gurur ve saygıyla anıyoruz.

Bu önemli gün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli sembollerinden biridir.

Çanakkale Zaferi, milletimizin topyekûn bir direnişle yazdığı destanın adıdır. Bu destansı mücadele, vatan sevgisi ve özgürlük tutkusunun en yüksek noktada ifadesidir. Şehitlerimiz, bu toprakları bizlere özgür bırakmak uğruna canlarını feda ettiler ve onların aziz hatırası yüreğimizde daima yaşayacaktır.

Bugün, Çanakkale'de gösterilen kahramanlığı ve fedakarlığı unutmadığımızı ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmak için kararlı olduğumuzu göstermek adına bir aradayız. Şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, onların bize miras bıraktığı bu vatanı sonsuza kadar koruyacağımıza söz veriyoruz.

19-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 10:28 - Görüntülenme: 50