ÇORUM / MERKEZ - Türkiyem İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu okulumuzda yaşadık. Öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinlikleriyle dolu dolu bir gün geçirdik.  Bu anlamlı günü kutlamak ve özel anları paylaşmak için öğrencilerimize ve tüm okul personelimize teşekkür ediyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Nis

Öğrencilerimize arıcılığın faydaları ve önemi hakkında bilgi verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Türkiyem İlkokulu olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü büyük bir gurur ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Türkiye'm İlkokulu olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nü coşkuyla kutluyoruz.

Öğrencilerimizle Yeni Bir Deneyim: Quizizz ve Kahoot ile Hikaye Değerlendirmesi

Ock

Okulumuzda son haftada öğrenci etkinlikleri yapılıyor. Öğrenci koro çalışmalarımız, yetenek çalışmaları ve sinema etkinlikleri ile öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında okulumuzun Öğretmenleri tarafından ‘’Atasözlerimiz ve Deyimlerimiz Canlanıyor’’ projesi gerçekleştirildi.

Ara

Toplum sağlığı hizmetleri kapsamında okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine ağız bakımı ve diş sağlığı hakkı da bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencileri yüzme sporunda derece elde eetiler. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor devamını diliyoruz.

Ara

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel 11. Kitap Günleri fuarını öğrencilerimiz gezdiler. Keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz çok sayıda kitabı inceleme imkanı buldular.

Kas

4.Sınıf zümre öğretmenlerimiz öğrencileri sinemaya götürdüler. Sinemada keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz "Öğretmen" adlı filmi izlediler. Emeği geçen öğretmenlerinize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 82. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.  Ezberleri bozarak saygı ifadesini gerçek anlamda yerine getirebilmek ancak ve ancak O'nun belirlediği yeni, çağdaş ve müreffeh Türkiye hedefini daha ileri noktalara taşıyabilmek ile mümkündür.

Kas

Çorum Belediyesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerinden 1. ve 4. sınıflara sıfır atık ve geri dönüşüm hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

3. sınıf zümre öğretmenlerimiz öğrencilerini Çorum merkez müzeye geziye götürdüler.  Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti' nin 100. yılı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuzda öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimize 100. yıl şerefine 100 adet fidan dağıtıldı.Okul müdürümüz Mustafa İskender ERKEN emeklerinden dolayı öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve  programa katılan velilerimize teşekkürlerini iletti.