ÇORUM / MERKEZ - Türkiyem İlkokulu

eTwinning Projemizde Öğrencilerimiz Proje Ortaklarımızla Tanıştı

Öğrencilerimizle Yeni Bir Deneyim: Quizizz ve Kahoot ile Hikaye Değerlendirmesi

Bu hafta öğrencilerimiz, eTwinning projesi kapsamında heyecan verici bir etkinliğe katıldılar. Projemizin diğer ortaklarıyla tanışma ve işbirliği için mükemmel bir fırsat olan bu etkinlik, öğrencilerimizin öğrenme deneyimlerine yeni bir boyut kazandırdı.

Etkinliğimizde, öğrencilerimize önceden belirlenen bir hikayeyi okuma ve ardından Quizizz ve Kahoot gibi interaktif platformlar üzerinde hikayeyi değerlendirme fırsatı verildi. Bu platformlar, öğrencilerimizin hikayeyi anlama, analiz etme ve yorumlama becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu.

Öğrencilerimizin hikayeyi değerlendirme sürecinde gösterdikleri ilgi ve katılım, etkinliğin ne kadar verimli geçtiğinin bir göstergesi oldu. Öğrencilerimiz, hem kendi düşüncelerini ifade etme fırsatı buldular hem de diğer ortaklarımızın fikirlerini öğrenme şansı yakaladılar.

Bu etkinlik, öğrencilerimizin sadece İngilizce dil becerilerini değil, aynı zamanda eleştirel düşünme ve işbirliği yeteneklerini de geliştirmelerine olanak tanıdı. Öğrencilerimizin gösterdiği performans bizi gururlandırdı ve gelecekteki etkinlikler için bizi heyecanlandırdı.

Quizizz ve Kahoot gibi araçların, öğrencilerimizin öğrenme sürecine bu kadar olumlu katkı sağlaması, interaktif ve eğlenceli öğrenme yöntemlerinin önemini bir kez daha ortaya koydu. Gelecekteki etkinliklerimizde de bu tür araçları daha fazla kullanmayı planlıyoruz.

Öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, eTwinning projesinin ruhunu ve amaçlarını en iyi şekilde yansıttı. Öğrencilerimizin farklı kültürlerden gelen akranlarıyla etkileşimde bulunmaları, onların küresel vatandaşlar olarak yetişmelerine katkı sağladı.

Bu deneyim, öğrencilerimizin sadece İngilizce dil becerilerini değil, aynı zamanda eleştirel düşünme ve işbirliği yeteneklerini de geliştirmelerine olanak tanıdı. Öğrencilerimizin gösterdiği performans bizi gururlandırdı ve gelecekteki etkinlikler için bizi heyecanlandırdı.

04-03-202404-03-202404-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 10:46 - Görüntülenme: 32